Miljoen Finance  

financieel interim professional

 
CV

Karin Miljoen, werkzaam voor Miljoen Finance, heeft 11 jaar als registeraccountant bij KPMG Accountants N.V. gewerkt, waarvan 1,5 jaar voor KPMG Londen. Haar laatste functie binnen KPMG was die van Manager audit.
Zij heeft klanten in onder andere de volgende markten bediend:
- constructie (Keppel Verolme, Stork/Fokker),
- olie en gas (Shell Nederland Chemie),
- handel (InBev, Allied Domecq),
- dienstverlening (SITI, IT tak van Shell), verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen.

Sinds begin 2010 zet Karin Miljoen haar kennis en ervaring in door het verlenen van financiele interim diensten als zelfstandig professional onder de naam Miljoen Finance.

Daarnaast heeft Karin Miljoen diverse coachingstrajecten begeleid, waarbij zij professionals heeft gecoacht met werkgerelateerde coachvragen. Resultaatgerichtheid is een belangrijk kenmerk van haar coachbenadering.

Na haar master Economie, heeft zij in 1999 de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met succes afgerond. Hierna heeft Karin Miljoen de postdoctorale opleiding Forensic Auditing aan diezelfde universiteit met succes voltooid.

In 2007 en 2008 volgde zij een coachingsopleiding (Leergang voor professionals) bij de School voor coaching in Leiden.

Tevens heeft zij diverse cursussen gevolgd, waaronder: IFRS, US GAAP, Accounting and finance, Excel for financials.

Karin Miljoen is een doelgerichte financieel manager met oog voor de mens achter de cijfers. Op een gestructureerde wijze weet zij zicht te brengen in financien en weet dit duidelijk en helder over te brengen naar medewerkers en opdrachtgever.

 

info@miljoenfinance.nl                         Copyright 2010 Miljoen Finance.